AChecker validation success

Ανακοινώσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ 2022 Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς - Μούχας

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανακοινώνεται ότι, όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές του Συλλόγου μας που θα γίνουν στις 30 Ιουλίου 2022 (με επαναληπτική στις 09 Αυγ 2022), για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, να υποβάλλουν γραπτή αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο από 25 Ιουλίου 2022 μέχρι 7 Αυγ 2022 (10:00 - 20:00). Υπεύθυνοι παροχής εντύπων και παραλαβής των αιτήσεων οι κ.κ. Δημήτριο Δεληγιώργη του Παναγιώτη (τηλ 6989106403) στην Καστανιά, καθώς και η κα. Σκαμπαρδώνη Άννα του Γεωργίου (τηλ 6987435509) στη Μούχα.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς - Μούχας

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό του Σωματείου και μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 8 Ιουλ 2022, καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση με Αρχαιρεσίες στις 30 Ιουλίου 2022, για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 στο Δημοτικό Σχολείο Καστανιάς-Καρδίτσας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί έλλειψη απαρτίας, ήτοι λιγότερα του 50 % συν ένα, ταμειακά τακτοποιημένων μελών και απαιτηθεί σύγκλιση επαναληπτικής Συνέλευσης, αυτή θα λάβει χώρα στον ίδιο τόπο και ώρα στις 09 Αυγ 2022 ημέρα Τρίτη , για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Το ξυλόγλυπτο Τέμπλο της Καστανιάς Αγράφων Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς - Μούχας

(παρουσίαση στις 13 Αυγούστου 2019 στην πλατεία της κοινότητας)

Σεβασμιώτατε, αιδεσιμότατοι, κύριε πρόεδρε, αγαπητοί φίλοι,

Εκδήλωση για το Τέμπλο του Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου - Καστανιά Αγράφων Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς - Μούχας

13 ΑΥΓ 2019

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς-Μούχας «ο Άγιος Τρύφων»,

Με μεγάλη χαρά αναφέρομαι στην επιτυχή ολοκλήρωση των δράσεων του Συλλόγου μας για το 2019. Η συνδρομή των μελών μας ήταν αποφασιστική για να καταφέρουμε όλα όσα ομόρφυναν την Κοινότητά μας και γιαυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κάθε έναν από σας για τον εθελοντισμό σας.

Έθιμο της Αγάπης Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς - Μούχας

Εθιμο της Αγάπης - Καστανιά

Ανακοίνωση - Έθιμο της Αγάπης στο Πάσχα 2019 Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς - Μούχας

Αγαπητά Μέλη του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, καθώς οι μέρες του Άγιου Πάσχα πλησιάζουν, σας υπενθυμίζουμε ότι έχουμε προγραμματίσει το Έθιμο της Αγάπης (που το χωριό έκανε τη μέρα του Πάσχα το απόγευμα, όταν ήταν γεμάτο από χωριανούς), για τη Δεύτερη μέρα το Πάσχα μετά τη Θεία Λειτουργία, στην πλατεία Καστανιάς. Η Χωρωδία και το Χορευτικό του χωριού θα είναι εκεί για να τραγουδήσει τα τραγούδια του χωριού μας (και της περιοχής μας) και να χορέψει μαζί μας, φορώντας τις παραδοσιακές στολές. Κρασί και τσίπουρο του χωριού θα διατεθούν απλόχερα!!!

Καλεσμένοι μας όλοι οι συγχωριανοί, τα μέλη του Συλλόγου μας, καθώς και οι φίλοι της Καστανιάς και Μούχας!!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς - Μούχας

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ – ΜΟΥΧΑΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ”: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ [Άρθρο 20 Καταστατικού]

Μήνυμα 2019 Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς - Μούχας

Αγαπητά Μέλη του συλλόγου μας.

Με την ευκαιρία του νέου έτους, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για την τεράστια εθελοντική προσφορά και στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου μας κατά την παρελθούσα χρονιά. Δεν χρειάζεται να αναφέρω την τεράστια προσφορά σας με την ενεργή παρουσία σας στις δράσεις μας, αλλά και τη δεδομένη αγάπη όλων για την Κοινότητά μας και για τις δράσεις που θέτει ο Σύλλογος κάθε χρόνο. Είμαι βέβαιος, πως με το νέο χρόνο, όλοι θα προσπαθήσουμε περισσότερο να βρούμε χρόνο και τρόπους, ώστε να αυξήσουμε τη συμμετοχή και την προσφορά μας για την υλοποίηση των δράσεων που ήδη έχουμε θέσει για το 2019.

Τιμητική εκδήλωση προς τιμή και στη μνήμη του Καπετάν Αγραφιώτη (Μπότση Βασίλη) Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς - Μούχας

Σήμερα τιμάμε ένα άξιο τέκνο της Καστανιάς, το Βασίλη Μπότση, τον Αγραφιώτη. Ηταν ξεχωριστός άνθρωπος ο Βασίλης, πλασμένος για αρχηγός με έντονο, αν και δεν το προέβαλε, συναίσθημα ευθύνης για τους νέους ανθρώπους που προσέτρεξαν και μπήκαν κάτω από την ηγεσία του και τον ακολούθησαν στην ένοπλη αντίσταση κατά των κατακτητών και των διαδόχων τους. Και δεν ήταν μόνο Καστανιώτες, αλλά απόλα τα γύρω χωριά. Νεχωρίτες, Καταφυγιώτες, Ζωγλοπίτες, Σεκλιζιώτες, Καρδιτσιώτες, Μεσενικολίτες, Βουνεσιώτες. Αλλα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Εδώ πιο πέρα γεννήθηκε ο Βασίλης. Πατέρας του ο Γιώργο Μπότσης. Τον πρόλαβα και τον θυμάμαι. Με μια λέξη θα τον χαρακτηρίσω. Τετράγωνος στη σκέψη και στην πράξη. Απ’αυτόν πήρε ο Βασίλης τον κορμό του χαρακτήρα του, αλλά με κάποιες αναλαμπές απ΄τους Ξυδιάδες που τούδωσε η μάνα του. Και όταν, όχι συχνά, έμπαινε στα κέφια και χόρευε το τσάμικο με τον Παπφλέσσα, τον Ιερέα του πέμπτου συγκροτήματος Αγράφων, και χτύπαγε με τα τσαρούχια του τρείς φορές το χώμα, οι Καραγκούνες της Σέκλιζας και του Καλλιφώνι τον κοίταγαν με ανοιχτό το στόμα.

Εσπερίδα 11/8/2018 - Η Ελλάδα και η τουρκική απειλή στο σημερινό γεωπολιτικό περιβάλλον Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς - Μούχας

Στην Εσπερίδα που οργάνωσε  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς-Μούχας στη Μούχα στις 11 Αυγ 2018 ο Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Ευαγ. Γεωργούσης παρουσίασε το θέμα:
‘’Η  Ελλάδα  και η  Τουρκική  Απειλή στο Σημερινό Γεωπολιτικό Περιβάλλον’’

Pages