AChecker validation success

Προκήρυξη 1ου Λαϊκού δρόμου - Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα - Μούχα - Καστανιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς–Μούχας «Ο Άγιος Τρύφων» με συνδιοργανωτή το Δήμο Καρδίτσας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προκηρύσσει αγώνα δρόμου 10 χλμ και 5,5 χλμ στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 5 Αυγούστου 09.30 π.μ

Τόπος διεξαγωγής:

10 χλμ.: Αφετηρία το Φράγμα της Λίμνης Πλαστήρα και τερματισμός στον Προφήτη Ηλία της Καστανιάς.

5,5 χλμ.: Αφετηρία οι Κατασκηνώσεις της Καστανιάς και τερματισμός στον Προφήτη Ηλία.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες, εφόσον έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή φθορά στην υγεία τους. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση οικειοθελώς και με δική του ευθύνη. Έχει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά σε θέματα υγείας, φυσικής του κατάστασης και της ικανότητάς του να πάρει μέρος στον αγώνα.

Η υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής για τους ανηλίκους εμπεριέχει και υπεύθυνη δήλωση του γονέα προκειμένου να δοθεί η συναίνεσή του, για τη συμμετοχή στον αγώνα και η ακριβής ημερομηνία γέννησης του δρομέα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς-Μούχας «Ο Άγιος Τρύφων», ο Δήμος Καρδίτσας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημιάς, κλοπής ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση ή παρακολουθώντας ως θεατής αυτής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Κατά μήκος της διαδρομής η Αστυνομία θα φροντίσει για την ασφάλεια των δρόμων και των αθλητών. Επίσης, εθελοντές και φίλοι του Συλλόγου μας, με οχήματα θα στηρίζουν τους δρομείς και θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ότι τυχόν παρουσιαστεί.

Κατά μήκος της διαδρομής θα ακολουθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν, στον τερματισμό, μετάλλια, μπλουζάκια και αναμνηστικά διπλώματα. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άντρες και στις 3 πρώτες γυναίκες, οι οποίοι θα εξαιρεθούν από τις κατηγορίες. Στον πρώτο κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο, στους άλλους δύο μετάλλιο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται σε ηλεκτρονική φόρμα όπου θα αναγράφονται τα απαραίτητα στοιχεία του αθλητή. Όποιοι δεν έχουν από πριν δηλώσει και επιθυμούν να συμμετέχουν εκείνη τη μέρα στον αγώνα, έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν αλλά ίσως δε θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις παροχές του αγώνα (μπλουζάκια). Η διεύθυνση της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής αιτήσεων είναι: https://goo.gl/forms/SFalPoPM1GwS9Fst2

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στον Προφήτη Ηλία του χωριού Καστανιά της Λίμνης Πλαστήρα δύο ώρες νωρίτερα. Η μεταφορά τους στο σημείο εκκίνησης θα γίνει με λεωφορείο του Δήμου Καρδίτσας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

10.00 Ο αγώνας των 10 χλμ.

9.30 Ο αγώνας των 5,5 χλμ.

12.00 Απονομές κυπέλλων και μεταλλίων

ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Εθελοντές θα προσέχουν τα προσωπικά αντικείμενα των δρομέων στο Κοινοτικό περίπτερο που βρίσκεται στον Προφήτη Ηλία, απ’ όπου θα τα παίρνουν οι δρομείς μετά τον τερματισμό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΝΔΡΩΝ

1η έως 19 ετών

2η 20 έως 29

3η 30 έως 39

4η 40 έως 49

5η 50 έως 60

6η 60+

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η έως 19 ετών

2η 20 έως 39

3η 39+

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το ποσό συμμετοχής στους αγώνες είναι 5 ευρώ και προορίζεται για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι δρομείς οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός .

Η πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα, την περιοχή της εκκίνησης και τερματισμού δεν επιτρέπεται σε καμιά περίπτωση σε μη εγγεγραμμένους δρομείς (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει. Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι η 19η Ιουλίου 2018.